Español
menú

COFERDROZA

Amb tu. Sempre.

Política de qualitat a Coferdroza

Partint del fet que la missió de COFERDROZA com a empresa és facilitar l’aprovisionament, en temps i forma, als seus socis – tant des del magatzem central com directament des del proveïdor – i en les millors condicions de mercat possibles, també té com a missió oferir tota mena de productes complementaris, eines i/o serveis que incrementin les vendes i/o, si escau, la competitivitat dels negocis dels socis esmentats.

Per assolir aquests objectius es defineixen com a estratègics:

  • El creixement de la xifra de negoci.
  • La contínua reinversió d’excedents.
  • La cerca constant de tota mena d’economies d’escala.
  • La generació de valor mitjançant la creació de marques de producte, venda a tercers i accions de suport al punt de venda del soci.
  • L’adopció de noves tecnologies i el desenvolupament de la innovació.

A més de tot això, el nostre objectiu és estar en un procés de millora contínua en què, a més d’oferir una qualitat justa al seu preu just, en termes de relació cost/benefici, materialitzem en tot moment el compliment de tot el que diem que fem i seguim la legalitat vigent aplicable amb la finalitat d’aconseguir la fidelització com a clients i la satisfacció dels nostres socis.

Així mateix, Coferdroza té en compte en el desenvolupament de la seva activitat, desplegada a través dels seus processos, les necessitats i expectatives de la resta dels seus grups d'interès (Consell Rector, Personal, Aliances i Societat), a més del dels seus socis, mantenint amb tots ells una comunicació fluïda i transparent.

Per desenvolupar la nostra política de la qualitat, com a suport a les nostres tasques de planificació i control definim un quadre complet d’objectius i indicadors, i com a suport a la nostra execució implantem un sistema de gestió per processos, així com un mètode sistemàtic per a la seva adaptació, canvi i millora. Aquesta política s’ha d’entendre, assumir i aplicar com a eix central de les activitats que exerceixin tots els membres de l’organització.

Aprovat per Direcció General el 27 de juliol de 2020


Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al funcionament correcte de la pàgina i per a finalitats analítiques. Pots acceptar les galetes prement el botó “Accepta” o obtenir informació addicional per configurar-les o rebutjar-ne l’ús clicant AQUÍ.

Accepta