Español
menú

COFERDROZA

Amb tu. Sempre.

Política de gestió de qualitat i medi ambient

La Direcció de COFERDROZA estableix que la seva missió com a empresa és facilitar l’aprovisionament, dins el termini i en la forma escaient, als seus socis —tant des del magatzem central com directament des del proveïdor— en les millors condicions de mercat possibles, així com oferir tota mena de productes complementaris, eines i/o serveis que incrementin les vendes i/o, si escau, la competitivitat dels negocis dels socis esmentats.

Per això considera que aquesta política de qualitat i medi ambient és apropiada per al propòsit i el context de l’organització, incloses la naturalesa, la magnitud i els impactes ambientals de les seves activitats, la qual cosa proporciona un marc de referència per establir i revisar els objectius de qualitat i medi ambient, així com per facilitar un control més gran dels processos que s’inclouen dins de l’abast del sistema, segons el que estableixen les normes de referència UNE-EN ISO 9001:2015 i UNE-EN ISO 14001:2015.

Per assolir aquests objectius es defineixen com a estratègics:

  • El creixement de la xifra de negoci.
  • La reinversió contínua d’excedents.
  • La cerca constant de tota mena d’economies d’escala.
  • La generació de valor mitjançant la creació de marques de producte, venda a tercers i accions de suport al punt de venda del soci.
  • L’adopció de noves tecnologies i el desenvolupament de la innovació.

A més, és el nostre objectiu satisfer les necessitats i les expectatives dels nostres clients-socis, al mateix temps que es compleixen els seus requisits per augmentar-ne la satisfacció, mantenir un procés de millora contínua i assegurar el compliment dels requisits legals i altres requisits que, com a organització, subscriguem, a fi d’assegurar un clima favorable per prevenir la contaminació i protegir el medi ambient en el si de l’empresa, formant, motivant i sensibilitzant el personal en relació amb la qualitat, el medi ambient i el treball en equip, de manera que permeti la consecució dels objectius de qualitat i medi ambient definits.

Així mateix, Coferdroza té en compte en el desenvolupament de la seva activitat, desplegada a través dels seus processos, les necessitats i expectatives de la resta dels seus grups d'interès (Consell Rector, Personal, Aliances i Societat), a més del dels seus socis, mantenint amb tots ells una comunicació fluïda i transparent.

Per al desenvolupament de la nostra política, com a suport a les nostres tasques de planificació i control, definim un quadre complet d’objectius i indicadors, i com a suport a la nostra execució implantem un sistema de gestió per processos, així com un mètode sistemàtic per a la seva adaptació, canvi i millora

Aquesta política s’entén, s’assumeix i s’aplica com a eix central de les activitats que exerceixin tots els membres de l’organització.

Zuera, 20 de juliol de 2022


Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al funcionament correcte de la pàgina i per a finalitats analítiques. Pots acceptar les galetes prement el botó “Accepta” o obtenir informació addicional per configurar-les o rebutjar-ne l’ús clicant AQUÍ.

Accepta